Maxi-Sound op 01.10.2018

Written by on 30. September 2018

Maandagavond – Maxi-Sound bij HolaFM

Vandaag is het niet alleen Maxi-Sound-tijd bij HolaFM, maar vandaag is het ook de dag van de koffie (Internationale Koffiedag). De “Dag van de Koffie” wordt sinds 2006 georganiseerd door de Duitse Koffiebond en werd tot 2015 altijd op de eerste zaterdag van september gehouden. Sinds 2016 wordt deze dag samen met de “Internationale Koffiedag” altijd op 1 oktober gevierd. Op de Dag van de Koffie worden de verschillende facetten van koffie gevierd en verspreid over heel Duitsland door middel van campagnes en evenementen. Frahling liefhebbers en geïnteresseerden kunnen zich informeren over de verscheidenheid van de populaire Wachmachers. Wist u dat er in Engeland, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, meer koffie wordt gedronken dan thee?
Er zijn echter niet alleen koffieaanbiedingen, maar ook aanbiedingen bij HolaFM:
Naast de vrolijke muziek kunt u de fanshirts voor een speciale prijs op onze website krijgen tot 06.10.2018. Dank u voor uw steun!
Muzikaal gezien zijn ze er deze keer:
Bogart, Luisa Fernandez, Midnight Oil, Helen Schneider, Phil Collins, Nena, Falco, Stereoact, Steve Miller Band, Marquess, Meat Loaf en nog veel meer….
Er zijn de teksten (deze keer vertaal ik een Engels lied in het Duits), wat informatie over de Canarische Eilanden, de beroemde verjaardagen en de beste mix van vier decennia muziekgeschiedenis in XXL-formaat.
Hebben een leuke maandagavond bij ons! 🎶🔊
Een productie van MMCT-Entertainment voor Hola FM
Hola FM – Muziek voor en van u!

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 + 2 =


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background
%d bloggers like this: